El semàfor de l'1 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Aman Barfull
Director de carrera del RallyRacc 2018

El Rally RACC Catalunya Costa Daurada ha estat un clàssic dels darrers anys a la nostra regió però ara en perilla la seva continuïtat. La seguretat dels espectadors - que sovint actuen amb irresponsabilitat i imprudència - però també la dels vigilants i la manca de control d'accessos i posicions en molts trams del rally fan que s'estigui dubtant si seguir fent-lo o no. En les condicions actuals i sense unes directrius clares de seguretat i organització, pot acabar provocant més accidents i problemes que caldria evitar.

 
Begoña Floria
Consellera delegada del pla de la Budellera a Tarragona (PSC)

La regidora tarragonina Begoña Floría ha tornat a criticar via xarxes socials que el nou president del Port de Tarragona no sigui tarragoní. Ja va fer-ho quan sonava Ernest Benach pel càrrec i ara repeteix crítica amb Josep Maria Cruset. Crida l'atenció que a aquestes alçades de la història i en un moment com l'actual s'intentin obrir debats caducats i que s'han demostrat bastant perjudicials, també per la ciutat de Tarragona.

 

 
Joaquim Fortuny
Degà president del Capítol de la Catedral de Tarragona

L'orgue de la Catedral de Tarragon ha recuperat les seves portes després de 20 mesos de restauració. L'orgue, construït a la segona meitat del segle XVI és un dels pocs orgues renaixentistes que hi ha a Catalunya i gràcies a l'actuació que s'hi ha realitzat ha pogut mantenir-ne les espectaculars portes i també el mecanisme original per obrir-les. Un tresor artístic que torna a lluir a la Catedral de Tarragona en tota la seva plenitud.