El semàfor del 20 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Elena Nicolau
patinadora constantinenca

La patinadora de Constantí ha assolit la quarta plaça en el Mundial de Patinatge Artístic a França. Nicolau forma part del Grup Show Gran, que va aconseguir aquest lloc detacat al torneig després d'anys d'absència. El municipi li ha reconegut el premi i la trajectòria i ja té a l'horitzó el pròxim objectiu a assoilir: el Mundial de Barcelona que es celebrarà al juliol amb més de 4.500 esportistes de 117 països en 80 proves diferents.

 
Jordi Pijoan
Alcalde de Querol (Coalició d'independents per Querol (CIQ-E)

El municipi de Querol ha guanyat el Premi Iniciativa Medi Ambient de la Diputació amb un projecte de promoció i recuperacó dels valors naturals del riu Gaià. El projecte preveu un itinerari de senders entre Querol i el Pont d'Armentera per redescobrir llocs gairebé esborrats per la vegetació i les males herbes, un mapa-guia, baranes de seguretat i un pont penjant per unir les dues vores del riu. Recuperació necessària del patrimoni natural de casa nostra.

 
Jordi Cervera
Regidor d'Esports de Reus (ARA Reus)

Reus serà ciutat del Bàsquet Català 2019. Això significa que es portaran a terme durant tot l'any diverses activitats relacionades amb aquest esport, tant a nivell professional, com per a aficionats a aquest esport. Després que Reus no fos escollida com a capital europea de l'esport per 2019, almenys sí que serà la ciutat referènt del bàsquet en l'àmbit català durant aquest any que estem a punt de començar