El semàfor del 14 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Rafael Giménez 'Fali'
Jugador del Nàstic de Tarragona

El jugador de l'equip tarragoní va protagonitzar ahir un episodi de difícil explicació que va provocar que l'equip hagués d'afrontar bona part del partit contra l'Elx amb deu jugadors amb una nova derrota, la tretzena de la temporada. La grolloer protesta de 'Fali' contra una falta al minut 28 de joc va provocar la seva expulsió del terreny de joc. El tècnic Enrique Marín ha criticat l'actitud del jugador i els seus companys d'equip no l'han defensat en el moment dels fets davant l'evidència que les paraules i l'actitud del jugador no havien sigut les adequades.

 
Benet Presas
Fundador del Club Excursionista Salou

El Club Excursionista Salouenc ha celebrat el seu desè aniversari amb una bona salut, tant a nivell de membres del club com de consolidació dels objectius pels quals es va crear inicialment: unir un grup de gent diversa a qui li agradés el senderisme i anar d'excursió per l'entorn de les nostres comarques. La Mussara és ara el cim estrella de l'entitat i on celebren els aniversaris. Actualment compta amb 200 socis i cada setmana s'organitza alguna excursió.

 
Fina Anglès
Autora del llibre ‘Orgues del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre’

El llibre que fa uns anys van publicar Fina Anglès i Jordi Vergés, 'Orgues del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre' i que va editar la Diputació de Tarragona, s'ha convertit ara en una exposició itinerant que en aquests moments es troba a Valls. Tan el llibre com l'exposició detallen curiositats i singularitats d'orgues tan emblemàtics com el de la Catedral de Tarragona, el més antic de Catalunya, que es troba a Montblanc o el del Vendrell. Un tresor per descobrir i admirar.