GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 05 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Lluís Borràs
President de la Lliga contra el Càncer Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

El càncer continua amb una elevada incidencia entre la població i aquest 2019 es diagnosticaran fins a 4.500 nous casos de càncer a Tarragona. És per aquest motiu que és tan important la tasca de La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre en el control i prevenció de la malaltia i en l’ajuda al finançament de la recerca i la investigació per al diagnòstic i tractament de la mateixa.

 
Gorka Bertran
Cap de Colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ja té nou cap de colla. Es tracta de Gorka Bertran, de 31 anys, que assumeix les regnes d'una formació, la de la camisa morada, ja consolidada a l'Olimp casteller, però amb la inconformitat de voler-ne més. El repte de dirigir una colla com la del Cós del Bou és immens a escala de compromís, de tècnica i de mà esquerra. Bertran, però, que pertany a la generació que fa deu anys va rejovenir i impulsar la Colla Jove, té la fusta i el carisma d'un líder, d'un cap de colla. A partir d'ara, tocarà traduir aquestes aptituds en resultats i en els nous passos endavant de la Colla Jove.

 
Enrique Martín
Entrenador del Nàstic

El tècnic del Nàstic comença a ser el centre de les crítiques després de la derrota al camp del Rayo Majadahonda. El navarrès va veure com el capità Abraham Minero i un acabat d’arribar com Miguel Palanca oferien un discurs molt més realista i dur del present nastiquer. Martín, que ha sumat només 11 punts dels darrers 42 en joc, va agafar el Nàstic a tres punts de la permanència i ara està a vuit. Cert és que el club acaba de renovar mitja plantilla i no serà fàcil conjuntar-la per a què els resultats comencin a produir-se, però està obligat a aconseguir-ho. El temps s’esgota i el miracle de la salvació pot convertir-se en una utopia ben aviat.