El semàfor del 11 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Xavier Menduiña
Organitzador del TEDxReus

Aquest pròxim dissabte dia 16 de març arriba una nova edició del TEDxReus, la darrera organitzada per Xavier Menduiña, actual llicenciatari de l'esdeveniment. Han estat sis edicions on el Programa TEDx s'ha consolidat a la ciutat i per on han passat ponents de renom local i nacional com Nuccio Ordine, Lluís Bassat, Roberto Olivan o Alba Sotorra, entre molts d'altres. Final d'etapa per continuar-ne una de nova.

 
Misericòrdia Montlleó
Alcaldessa d'Ulldemolins

Ulldemolins ha viscut aquest cap de setmana una nova edició de la jornada gastronòmica de la Truita amb Suc, un clàssic del municipi prioratí que omple de veïns i visitants els carrers del poble. La Truita amb Suc és un dels emblemes més importants d'Ulldemolins i la tradició del qual es remunta al plat que menjaven els pagesos del poble durant la collita i producció de l'oli. Per sopar un plat calent, una fórmula de subsistència era la truita amb espinacs acompanyada de la salsa típica d'aquest plat, que servia per mantenir calenta la truita i que, en molts casos, s'acompanyava de bacallà. Deliciós.

 
Alícia Bescós
Presidenta dels Amics del Teatre de Vila-seca

La temporada dels Amics del Teatre de Vila-seca, arrencarà també aquest cap de setmana pròxim amb l'obra 'Tenors', una proposta que combina l'òpera i l'humor i que es podrà veure aquest pròxim dissabte. 'La ratera' d'Agatha Christie, 'Al sostre', de la Sala Trono de Tarragona o una comèdia de La Tramoia, la companyia local del municipi són altres espectacles que es podran veure aquesta primavera a Vila-seca.

"El semàfor del 08 de març de 2019" "El semàfor del 07 de març de 2019"