El semàfor de l'1 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Raül Font-Quer
President del Gremi de Pagesos de Tarragona

El Gremi de Pagesos de Tarragona commemora enguany els seus 700 anys d'existència. A més, aquest 2019 es compleix el 75 aniversari del nou pas de la Pietat, fet per Josep Maria Jujol. És per això que la Setmana Santa d'enguany que ja ha arrencat a la ciutat tindrà una intensitat especial per aquesta institució històrica de Tarragona que és el Gremi de Pagesos.

 
Lidia Ríos
Directora de l'Hospital Lleuger de Cambrils

L'Hospital Lleuger de Cambrils celebra els seu desè aniversari amb un model consolidat, a mig camí entre l'atenció primària i l'hospitalària. Durant tot aquests anys i capitanejat per Lídia Ríos, el centre de salut ha anat incorporant una àmplia cartera de serveis més enllà de l'atenció primària de capçalera i s'ha convertit en un referent a la regió tarragonina gràcies a l'especialització dels metges de família i del servei d'infermeria. Un model d'èxit que enguany està d'aniversari.

 
Magí Llaveria i Laura Escolà
Corredors montblanquins de curses d'orientació

Les curses d'orientació són unes carreres on a més de córrer per la muntanya, t'has d'orientar bé, arribar a un seguit de controls i posteriorment a la meta. Exercici físic, però també mental i estratègic que aquests dos montblanquins practiquen amb assiduïtat. Tant és així que ara entrenen per participar en el mundial d'aquesta modalitat que es celebrarà el mes de juliol a Riga (Letònia).