GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 25 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Robert Vallverdú i Maria Lluïsa Amorós
escriptors

Vallverdú a Tarragona amb 'El nen de Prades' i Maria Lluïsa Amorós a Reus amb 'Berenar sota les moreres' han estat els dos autors locals amb més llibres venuts aquest Sant Jordi. 'Tarragona desapareguda', de Jordi Piqué, 'L'espasa i la llavor' de Jordi Nogués, 'Joventut i més enllà. 30 anys de música en català' de Jordi Sugrañes o 'Tortosa desapareguda' d'Albert Curto són altres dels llibres publicats per escriptors tarragonins que han gaudit d'unes bones xifres de vendes durant la Diada.

 
Eduard Rovira
Alcalde de Torredembarra (ERC)

Aquest cap de setmana arriba a Torredembarra una nova edició del Festival de Màgia de Torredembarra. Aquest festival arriba ja a la seva tercera edició i si bé el primer any va començar com una prova per veure el grau d'acceptació que podia tenir el cert és que va ser un èxit que es va repetir l'any passat i que enguany torna amb activitats familiars i amb espectacles i mags de nivell internacional. Aquest cap de setmana, doncs, Torredembarra serà la capital de la màgia.

 
Àngels Chacón
Consellera d'Empresa i Coneixement

Polèmica a la Terra Alta pel futur dels parcs eòlics de la comarca. La Generalitat ha anunciat que derogarà la llei d'implantació eòlica del 2009 la qual cosa deixa a l'aire el futur dels parcs de Batea, Villalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca. Des del territori es veu bé que s'aturi la implantació de nous parcs a la comarca però demanen que la Generalitat n'assumeixi els costos. Des del Govern català es vol replantejar el mapa energètic català però no té una posició clara sobre què s'ha de fer, ni quan, ni de quina manera. La nova llei d'energies verdes de Catalunya encara està, valgui la redundància, massa verda.