El semàfor de l'11 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Granados
Alcalde de Salou (SxS - JuntsXCat)

Salou tindrà una nova comissaria de la policia local a la zona turística per tal que doni cobertura al carrer Carles Buïgas i carrers adjacents. El consistori apunta a l'estiu vinent com a moment per obrir-la i poder reforçar d'aquesta manera la seguretat al centre del municipi i més en temporada turística, quan el volum de població a la capital de la Costa Daurada augmenta notablement.

 
Oriol Toldrà
Gerent de l'Auditori Pau Casals del Vendrell

La 39a edició del Festival Internacional de Música Pau Casals engega motors demà i s'allargarà fins el dia 23 de juliol. Un dels festivals de música clàssica més esperats de l'estiu explorarà enguany la relació entre Pau Casals i Johannes Sebastian Bach, qui va ser font d'inspiració pel Mestre vendrellenc. Victor Julien-Laferrière, Olivier Latry o Giuliano Carmignola són alguns dels músics que es passaran enguany per l'auditori Pau Casals.

 
Carme Masquef
Gerent dels Serveis Funeraris de Reus

Aquest vespre, el Cementiri de Reus acull una nova edició del 'Concert per al record', un acte d'homenatge i record col·lectiu a totes les persones que descansen al cementiri reusenc. Amb aquest concert, que arriba a la seva quarta edició i que cada any esgota localitats es vol donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del cementiri a la vegada que suposa un homenatge als difunts. La Banda Simfònica de Reus hi actuarà per tercer any consecutiu i enguany les escoles de dansa de Reus també hi actuaran en homenatge a Roseta Mauri.