El semàfor del 23 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Oriol Grau
Director del Ball de Dames i Vells de Tarragona

Malgrat la pluja, Dames i Vells s'ha tornat a convertir un any més en un dels espectacles més seguits i aplaudits de la Santa Tecla tarragonina que encara avui el seu dia principal. A l'humor, la sàtira i la crítica a nivell local i nacional d'aquest ball parlat amb més de 500 anys d'història, s'hi ha sumat enguany l'homenatge a Xavier Zaragoza, membre destacat de Dames i Vells, que va morir sobtadament fa uns mesos.

 
Lluís Soler
Alcalde de Deltebre i president de l'ACM (JuntsxCat)

L'alcalde de Deltebre ha estat nomenat president de l'Associació Catalana de Municipis. L'entitat, de caire municipalista i que aglutina 932 ajuntaments, és un referent en l'àmbit municipal i la presidència de Soler hauria de servir per donar més pes a les comarques tarragonines i de l'Ebre en una entitat amb influència nacional, des dels seus plantejaments pensats des del món local.

 
Àngel Xifré
Alcalde d'Almoster (ERC)

Aquest pròxim cap de setmana, Almoster celebrarà el Festival ART's. Arriba a la seva segona edició després de la bona rebuda que va tenir l'any passat i servirà per complementar el programa de Festa Major de Sant Miquel amb teatre, circ, titelles, música i pallasos. Un festival que es suma als que es venen fent a diversos municipis del Camp de Tarragona, amb cartells artístics prou interessants i que, tot i el seu petit format, esdevenen de referència obligada als calendaris culturals de casa nostra.

Més notícies de la categoria El semàfor