El semàfor del 3 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Teresa Pallarès
Regidora d'Economia i Coneixement de Reus (JuntsxCat)

Torna l'ExproReus aquest mes d'octubre i ho fa reforçant el seu caracter experiencial i familiar, en sintonia amb l'evolució que les fires multisectorials de qualitat estan experimentant aquest segle XXI. Enguany l'aposta és clarament pel públic infantil i juvenil de totes les edats i inclou un programa de més de 50 activitats infantils durant els quatre dies de la fira. Parc d'Aventures, rocòdrom, tirolines, tallers diversos, robòtica, manualitats o ludoteca en anglès seran algunes de les activitats que s'hi podran fer, a més de comptar amb l'ampli ventall de productes, empreses i serveis habitual.

 
Magdalena Valerio
Ministra de Treball en funcions
 (PSOE)

L'atur segueix augmentant. Aquest setembre ho ha fet en un 2,7% a la demarcació de Tarragona, més que a Catalunya, que ha pujat un 0,3%. Normalment el mes d'octubre és un mes dolent per l'acabament dels contractes vinculats a la temporada turística però la desacceleració en la creació d'ocupació ja és un fet al qual la inestabilitat política i la manca de govern contribueixen a empitjorar.

 
Antonio Barranco
Responsable de la mostra 'Repsol Racing Tour'

Des d'aquest dimecres i fins diumenge es pot visitar a la plaça Jacint Verdaguer de Tarragona l'exposició 'Repsol Racing Tour' un recorregut interactiu i virtual per la història de la companyia i el món del motor. Des de la moto amb la que Marc Márquez va guanyar el Mundial de Moto GP fins a l'evolució de les granotes dels pilots, des de la d'Ángel Nieto fins a la de Márquez, l'exposició és prou interessant tant per a grans com per a petits.

"El semàfor del 2 d'octubre de 2019" "El semàfor de l'1 d'octubre de 2019"