El semàfor del 15 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jesús Padullés
Responsable d'FCC a Tarragona

El ple municipal d'aquest divendres vol sancionar FCC per portar residus no adequats a la incineradora del Tarragonès. Es tracta d'una infracció de caràcter molt greu detectada arran de diversos controls aleatoris en camions de l'empresa de recollida de la brossa de Tarragona on es va detectar una mescla de residus provinent de les deixalleries mòbils i que no es separava adequadament. Des de l'empresa al·leguen que no els correspon a ells fer aquesta separació.

 
Maria José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

El posicionament de la Universitat Rovira i Virgili vers el procés català ha provocat certa polèmica en el si de la universitat entre el personal docent i administratiu que hi treballa. La cessió de la rectora María José Figueras a les pressions dels manifestants per la sentència del Tribunal Suprem - pressions que van obligar a tancar la universitat quan incialment es volein oferir serveis mínims - i el posicionament públic de la universitat tarragonina ha provocat el sorgiment dun col·lectiu 'URV Plural' que reivindicat la neutralitat, la igualtat i la pluralitat dins la institució. El debat és ben obert.

 
Pepa Plana i Noël Olivé
Pallasses

Demà arriba al Teatre Principal de Valls el nou espectacle de la pallassa vallenca Pepa Plana. L'obra es diu 'Veus que no veus' i mescla la crítica social amb l'humor seguint el guió de les anomenades 'entrades clàssiques', és a dir, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Què hi passa quan en comptes de pallassos, les protagonitzen dues pallasses? Ho descobrirem demà al teatre vallenc

"El semàfor del 14 de novembre de 2019" "El semàfor del 13 de novembre de 2019"