El semàfor del 5 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Sònia Roca
Regidora d'Urbanisme de Valls (JuntsxCat)

La recuperació de l'església de Sant Francesc de Valls està més a prop de ser una realitat. L'ajuntament hi invertirà més de 430.000 euros per iniciar la reparació estructural de la coberta i les voltes de l'edifici. Així es reparan els danys a la teulada, murs, sostres i humitats. La propietat del temple és municipal des de fa més de 40 anys i amb les reformes pertinents es vol rehabilitar com a equipament cultural de la ciutat, en ple Casc Antic.

 
Montserrat Flores
Regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de Reus (ERC)

Torna una nova edició de la Mostra d'Entitats de Voluntariat a Reus, aquest dijous al matí a la plaça del Prim. Es tracta d'un espai organitzat pel Punt de Voluntariat i on es poden conèixer les diferents entitats i associacions dedicades a projectes socials que es realitzen gràcies a la participació de persones voluntàries

 
Maria Portnou
Dissenyadora gràfica

A la Conca de Barberà, ja ha arrencat la 16a Mostra d'Art Jove de la comarca, amb una sèrie de treballs de disseny gràfic i fotografies que es poden veure a la botiga del sindicat de Vinaters de Montblanc. Hi exposen tres joves de la comarca, entre els quals hi destaca la jove dissenyadora gràfica, Maria Portnou.

"El semàfor del 4 de desembre de 2019" "El semàfor del 3 de desembre de 2019"