El semàfor del 7 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Paula Varas
Consellera de Districtes de Tarragona

La Consellera de Districtes, Nova ciutadania, Domini públic, Llicències i Comunicacions ambientals de l'Ajuntament de Tarragona ha estat protagonista aquest dijous en la presentació d'una de les mesures estrella promeses per la candidatura de Pau Ricomà: dividir la ciutat en districtes per millorar els serveis i la representativitat política. Els cinc consells de districte començaran a rodar aquest estiu, amb la mirada posada en un funcionament normal el 2021.

 
Xavier Càmara
Director de la Càtedra d'Emprenedoria URV

En una entrevista concedida a TarragonaDigital, el doctor reusenc en Economia i Empresa ha explicat l'activitat de la Càtedra sobre Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses que dirigeix a la URV, una entitat que des de 2006 fomenta els punts de connexió entre docència i promoció econòmica.

 
Marc Bartra
Futbolista penedesenc

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys, actualment jugador del Betis, ha anunciat que el seu club de futbol base creat el 2015 tindrà a partir d'ara un equip inclusiu, format per jugadors amb diversitat funcional. La iniciativa, com el dia a dia d'aquest club singular, serà gestionada pel germà del jugador, Èric Bartra.

Més notícies de la categoria El semàfor