El semàfor del 10 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Maria Vergés
Investigador de l'IPHES

Divendres passat va ser notícia la troballa de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), en un projecte dirigit per Vergés, del primer santuari paleolític d'art rupestre que es troba a Catalunya, a l'Espluga de Francolí. Una fita de l'arqueologia tarragonina i catalana, donada la quantitat i qualitat de gravats a les parets de la cova. Les figures tenen una antiguitat de quinze mil anys i és un esdeveniment arqueològic d'interès mundial.

 
Gerard Oliva
Futbolista del Nàstic

El Nàstic va esgarrapar un punt del camp del Cornellà gràcies a un gol del davanter de Riudecanyes. Oliva, amb tres gols els dos últims partits, és un dels màxims exponents de la millora de joc dels tarragonins, que els va permetre puntuar ahir en un dels camps més complicats de la lliga.

 
Dolors Farré
Alcaldessa de Valls

El nucli antic de la capital de l'Alt Camp es troba en una situació crítica. La desídia dels propietaris i l'administració durant anys han fet que molts edificis del centre històric estiguin en un estat de degradació inadmissible. A TarragonaDigital, hem resseguit alguns dels immobles més afectats, amb la voluntat que s'hi posi remei com abans millor.

"El semàfor del 7 de febrer de 2020" "El semàfor del 6 de febrer de 2020"