El semàfor del 12 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Gemma Carbó
Directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí

Ja està a punt —s'inaugura aquest pròxim divendres— la darrera exposició del Museu de la Vida Rural, la sala etnològica de l'Espluga de Francolí que ha esdevingut un dels espais museològics més interessants de la regió. Aquesta serà la tercera mostra de producció pròpia i estarà dedicada al foc. Com a peça destacada, un tapís de Joan Miró, 'Sobreteixim 17', cedit per la Fundació de l'artista universal.

 
Mn. Manuel Fuentes
Director de l'Arxiu Històric Arxidocesà de Tarragona

Festa grossa en la inauguració dels actes del centenari de l'Arxiu Històric Arxidocesà de Tarragona. Amb la presència de l'Arquebisbe, la Presidenta de la Diputació, la Consellera de Cultura de la Generalitat i l'Alcalde de la ciutat, dilluns van començar una sèrie d'actes que s'allargaran fins a 2021 i que donaran valor a la feina ingent de catalogació i digitalització feta per l'AHAT i el seu director.

 
Roger Subirà
Arquitecte

L'arquitecte és el comissari de l'exposició 'Jujol i el dibuix' que s'inaugura aquest dijous a la seu del carrer Sant Llorenç del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona. Una exposició de més de 70 dibuixos de l'artista tarragoní, alguns no mostrats mai, que vol impulsar el futur Centre Jujol de Tarragona.

Més notícies de la categoria El semàfor