El semàfor del 27 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Mercedes Teruel
Directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial

La professora del Departament d'Economia de la URV ha compartit el seu estudi sobre la vulnerabilitat i els factors de risc de l'economia tarragonina després de la crisi del coronavirus. Les seves conclusions no són optimistes. L'àmplia presència de sectors com el turístic i la logística deixen Tarragona en una situació delicada respecte la resta de Catalunya. L'índex de vulnerabilitat més gran és per a la comarca del Baix Penedès.

 
Josep Bargalló
Conseller d'Ensenyament de la Generalitat

El conseller d'Educació torrenc ha descartat que el curs escolar no es reprengui a Catalunya, tot reprogramant l'activitat lectiva en una decisió que es posposa al 12 d'abril. Contra el que va anunciar al principi de l'aturada i el confinament, ara es contempla fer ús de mitjans telemàtics per comunicar professors i alumnes.

 
Camí Mendoza
Alcaldessa de Cambrils

Malgrat la paralització de les contractacions per la crisi del Covid-19, l'Ajuntament de Cambrils ha licitat un estudi per determinar quina és la millor opció per la via de tren que travessa la ciutat i que ha quedat fora de circulació. Sense saber encara quan es desmantellarà, l'estudi ha de ser determinant per definir el futur urbanístic de Cambrils.

Més notícies de la categoria El semàfor