Semàfor

El semàfor del 22 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Dolors Farré
Alcaldessa de Valls

Després de la crida a la prudència i a la responsabilitat feta per l'alcaldessa divendres passat, aquest cap de setmana s'ha viscut amb certa normalitat la primera part del programa de la Festa Major de Sant Joan de Valls. Una celebració atípica, perquè s'ha hagut de fer respectant la distància social i la resta de mesures de seguretat, així com el trasllat d'alguns actes al pla virtual. Tot plegat, ha deixat una sèrie d'imatges ben curioses.

 
Josep Maria Serrat
Gerent de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes

L'oli de la cooperativa de Riudecanyes, al Baix Camp, acaba de ser distingit com a millor oli d'Espanya en la categoria d'afruitats madurs. Un guardó atorgat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i que reconeix els millors olis de la campanya 2019-2020 que deixem enrere. La cooperativa de la Selva del Camp ha quedat finalista en la mateixa categoria.

 
Pere Granados
Alcalde de Salou

El que havia estat la mesura estrella de l'alcalde salouenc per impulsar la campanya turística d'estiu se li podria girar en contra. El sistema de control i monitoratge de l'aforament de les platges, tot un esforç tecnològic innovador, podria haver estat adjudicat amb irregularitats. Així ho ha assenyalat tota l'oposició municipal en bloc, que s'ha posat d'acord per denunciar que el servei s'ha contractat a una empresa determinada abans de publicar el corresponent expedient de contractació.