El semàfor del 21 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Juan Carlos Capilla
Gerent del Patronat de Turisme de Salou

Salou treballa per desestacionalitzar el seu turisme donat que a l'hivern la manca d'afluència de visitants a la capital de la Costa Daurada fa que la ciutat esdevingui 'un desert'. Començant per l'optimització de les temporades mitjanes, és a dir maç-maig, octubre-novembre la idea és aconseguir que durant tot l'any hi hagi més turisme a la zona, no només durant l'estiu. L'Imserso, el Cos Blanc i el turisme esportiu són línies que ja s'estan treballant a fons per atraure públic durant l'hivern.

 
Joan Salvador Escala
especialista en traumatologia i cirurgia ortopèdica

L'Hospital de Sant Joan de Reus ha realitzat tres intervencions de columna vertebral amb un sistema innovador i molt menys invasiu que els abordatges convencionals. Els pacients intervinguts d'aquesta manera es van poder llevar a les 24 hores i retornar al domicili al cap de dos dies amb una recuperació molt satisfactòria. Un nou èxit de la Unitat de Columna del servei de Traumatologia de l'hospital reusenc.

 
Cristina Berrio
Presidenta de l'Associació de Veïns del Pilar

Els barris de Ponent de Tarragona recuperaran l'any vinent la Cavalcada de Reis, després de set anys sense celebrar-se. La cavalcada començara el dia 5 de gener a les 5 de la tarda, des del Mercat de Torreforta i per la rambla de Campclar fins a la residència de gent gran del barri. La del centre de la ciutat serà a les set i així no coincidiran.