MINUT A MINUT

馃敶 Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sent猫ncia del proc茅s

URGENT

El jove ferit per una pilota de goma al Prat perd l'ull

Ana Julia Quezada, condemnada a pres贸 permanent revisable

Ana Julia Quezada, condemnada a pres贸 permanent revisable | Europa Press

 

Tan sols una setmana despr茅s que el judici hagi arribat a la seva fi, la magistrada Alejandra Dodero ha condemnat a pres贸 permanent revisable a Ana Julia Quezada, la dona d'origen dominic脿 a la qual un jurat popular va declarar culpable de l'assassinat amb tra茂doria de Gabriel Cruz, un nen d'Almeria de vuit anys. A m茅s, Quezada haur脿 d'indemnitzar la fam铆lia del menor amb 250.000 euros.

 

Primera dona condemnada a pres贸 permanent revisable

L'assassina es converteix en la primera dona a Espanya a la qual se li imposa la pres贸 permanent revisable. Des de 2015, quan es va reformar el Codi Penal, els jutges han imposat aquesta pena en deu dels 17 casos en qu猫 alguna de les parts ho va sol路licitar pr猫viament per a l'acusat.

 

En el cas d'Ana Julia, la condemna havia estat sol路licitada tant per la fiscal com l'acusaci贸 particular, i ara s'ha convertit en la primera dona castigada amb pres贸 permanent revisable de l'Estat. Possiblement la decisi贸 s'ha pres d'acord amb la Llei de Seguretat Ciutadana, la qual contempla una condemna d'aquest estil si la v铆ctima del delicte t茅 menys de 16 anys.

 

 

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris