GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El pitjor dia a Espanya: 769 morts per coronavirus, la xifra més alta des de l'inici de l'epidèmia

S'han confirmat 7.871 casos nous en les últimes 24 hores
Espanya arriba a les 4.858 víctimes per coronavirus | TarragonaDigital

 

El coronavirus continua amb el seu pas devastador per l'Estat espanyol. Les víctimes mortals a causa de la Covid-19 arriben als 4.858, un total de 769 defuncions en les últimes 24 hores. Les xifres continuen en augment i s'han sumat 7.871 nous positius en un dia, elevant-se als 64.059 confirmats. Els positius de les darreres hores per coronavirus han estat lleugerament per sota dels d'aquest dijous, quan s'havien registrat 8.578 positius —de dimecres a dijous—.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels centres mèdics, segons les dades del Ministeri de Sanitat, tenen en estat greu un total de 4.165 persones, 486 més en les últimes 24 hores. 

 

El bri de llum que hi ha en totes aquestes xifres són les altes que es donen cada dia als hospitals d'arreu del territori espanyol, on en l'últim dia s'han sumat 2.342 als 7.015 pacients que hi havia, arribant a les 9.357 persones curades.