Fernando, pare d'una de les nenes d'Alcàsser, torna a Cuarto Milenio per defensar-se

Ha carregat contra el documental que Netflix ha emès sobre el cas
Francisco García ha protagonitzat l'estrena de temporada de Cuarto Milenio este diumenge | Cuatro

 

 

Fernando García, el pare de Míriam, una de les tres xiquetes víctimes del cas Alcàsser, ha tornat a la televisió per a defendre's de les últimes acusacions contra ell. García ha sigut, este diumenge, un dels protagonistes del començament de temporada del programa Cuarto Milenio, en Cuatro.

 

27 anys després del mediàtic cas, en què tres xiquetes van desaparéixer i, més tard, les van trobar mortes, García ha volgut contar per què no creu en la versió oficial del cas, cosa que ja va fer en diferents programes de televisió. Per això mateix, per mediatitzar massa el cas, ha sigut criticat numeroses voltes. 

 

García ha assegurat que la seua filla «no va morir en la Romana, va morir dos o tres dies abans», per això, per defendre que la teoria oficial no era vertadera, anava a tots els platós de televisió que el cridaven: «La meua intenció no era que la gent m'aplaudira. La meua intenció era conseguir justícia per la mort de la meua filla», ha afegit per a defendre's d'estes crítiques.

 

García ha arremés contra el documental de Netflix

El pare ha aprofitat per a arremetre contra el documental de Netflix 'El cas Alcàsser', produït per Bambú Producciones, que es va estrenar a finals del passat mes de maig i ha tingut un èxit important. En esta docusèrie, s'apunta cap al fet de què García, junt amb l'investigador Juan Ignacio Blanco, s'hauria quedat els diners recollits per la Fundació Xiquetes d'Alcàsser que ell mateix va crear per a ell mateix. 

 

«He molestat a molts i, per això, em difamen, em diuen pocavergonya i que he robat i m'he aprofitat de la mort de la meua filla», ha afirmat en el primer Cuarto Milenio fet en directe. El pare de Miriam també ha afirmat que no ha volgut vore l'últim capítol del documental, però que li han contat el que hi ha i ha lamentat que el film no conte que, finalment, el jutge «va dir que no hi havia cap delicte. Això ho ometen i deixen que la gent pense que soc un pocavergonya». 

 

També pots llegir...