La jutgessa Pilar Llop, nova presidenta del Senat

Meritxell Batet repeteix com a presidenta del Congrés
Pilar Llop podria presidir la cambra del Senat | Twitter (@gpssenado)

Pedro S√°nchez ha proposat a Pilar Llop com a nova presidenta del Senat. Aix√≠ ho ha publicat 'El Pa√≠s', mitj√† el qual tamb√© ha assegurat que el president en funcions seguir√† proposant a Meritxell Batet perqu√® presideixi el Congr√©s

Pilar Llop ser√† la substituta de Manuel Cruz, el qual havia ocupat aquest c√†rrec fins ara i passar√† a assumir ¬ęaltres importants responsabilitats¬Ľ, segons fonts del partit socialista. Llop √©s jutgessa especialista en viol√®ncia de g√®nere i, actualment, ocupa un lloc com a senadora del PSOE. Tamb√© va formar part del Govern per a la Viol√®ncia de G√®nere com a delegada des del juliol del 2018 fins a l'abril de l'any seg√ľent. 

La decisió final es prendrà dilluns

Aix√≠ doncs, S√°nchez enviar√† la proposta a l'Executiva Federal del PSOE, la qual se celebra el pr√≤xim dilluns. En aquest acte es decidiran els noms dels membres del partit que podrien ocupar les taules del Congr√©s i del Senat, igual que les direccions d'aquestes cambres. 

S√°nchez enviar√† les propostes, ja que no hi podr√† ser presencialment: t√© cita des de primera hora de dilluns a una reuni√≥ sobre la inauguraci√≥ de la cimera del clima de l'ONU COP25. √Čs per aix√≤ que l'Executiva ser√† presidida per la presidenta del partit socialista, Cristina Narbona.

També et pot interessar...

"ūüéĄūüéĀLLISTA: El TOP 10 de joguines que triomfaran aquest nadal" "‚Ěó ALERTA: Sanitat prohibeix consumir aquests pastissets fabricats a Espanya"