El Ploms Salle i el Valls busquen estrenar-se a la tercera jornada

Els equips de la Copa Catalunya masculina i femenina de bàsquet han perdut els dos primers partits de lliga i aquest cap de setmana volen estrenar el caseller de victòries
Francesc Canals donant instruccions als seus jugadors | Joan Alfons López

El millor bàsquet tarragoní de la Copa Catalunya encara no sap quin sabor té la victòria. Aquest cap de setmana es disputarà la tercera jornada de lliga i el CN Reus Ploms Salle masculí i el CB Valls Lear femení buscaran la primera alegria en els seus respectius campionats per treure el cap de la zona baixa de la classificació. El primer que competirà serà el Ploms Salle. Ho farà dissabte a les 18.05 hores a la pista del CB Artés, líder de la lliga amb dues victòries en les dues primeres jornades. Els del Baix Camp, que han patit els resultats totalment contraris, tindran el difícil repte d’endur-se el triomf del Pavelló Esportiu d’Artés amb el públic en contra. El duel serà dirigit per l’àrbitre Enric Castillo Garcia.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El Valls, contra el Grup Barna

El CB Valls femení, dirigit per Benet Ibáñez, s’haurà de desplaçar cap a Barcelona per enfrontar-se al Grup Barna al Pavelló Nau Parc Clot diumenge a les 18.00 hores. Les vallenques, que han perdut els dos primers compromisos de lliga, encara no han guanyat en el retorn a la Copa Catalunya femenina i no volen deixar escapar la possibilitat, encara que el rival hagi guanyat tot allò que ha jugat i opti a liderar la lliga al final d’aquesta jornada. Aquest duel comptarà amb l’arbitratge de Marc Pinotti Blanch.

"🏑 OK Lliga - Jornada 4: El Reus Deportiu Miró rep el Voltregà sense ganes de sorpreses" "🏑 OK Lliga - Jornada 4: El Calafell vol frenar el gran inici del líder Liceo"