Urgències al Ploms i el Valls de Copa Catalunya

Els dos equips del Camp de Tarragona encara no han estrenat el caseller de victòries i buscaran contra el Cerdanyola i el Lleida, respectivament, la primera alegria
El Reus Ploms Salle vol sumar la primera victòria de la campanya | Joan Alfons López

 

Si el bàsquet de la Lliga EBA és la cara més positiva d’aquest esport al Camp de Tarragona, els equips de la Copa Catalunya estan mostrant la faceta menys amable de l’esport: les derrotes. L’equip masculí del Club Natació Reus Ploms Salle i l’equip femení del Club Bàsquet Valls Lear han perdut els tres primers partits de la temporada i buscaran aquest cap de setmana amb la disputa de la quarta jornada de competició la primera alegria de la campanya per oferir als seguidors que vagin al Pavelló Joan Sirolla i al Pavelló Joana Ballart respectivament.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El primer que competirà serà el Reus Ploms Salle que rebrà la visita del Cerdanyola dissabte a les 18.05 hores. Els plomistes són penúltims a la lliga amb tres derrotes en tres jornades. Els de Francesc Canals volen sumar el primer triomf davant un rival que només ha aconseguit una victòria: la jornada passada contra el Ripollet (65-60). Aparentment, un rival de la lliga reusenca sembla el rival ideal per sumar la primera alegria i aixecar el vol. Més difícil ho tindrà el Valls femení que rebrà diumenge a les 18.00 hores el Lleida. Les de l’Alt Camp, que han perdut els tres partits jugats, s’enfronten a un rival que viu tot el contrari: tot allò que ha jugat, ho ha guanyat.

 

Les noies dirigides per Benet Ibáñez hauran de millorar en defensa si volen sumar el primer triomf, ja que actualment pateixen els pitjors registres de punts encaixats de tot el torneig amb 233.