Els cartells del CF Reus tenen com a protagonistes les entitats de la ciutat

El primer cartell està protagonitzat pel CN Reus Ploms que va cedir la pista d’atletisme per fer la foto amb David Querol i Karim Yoda
David Querol i Karim Yoda a la pista d'atletisme del CN Reus Ploms | CF Reus Deportiu

El CF Reus va decidir associar-se amb les entitats de la ciutat fent que siguin les protagonistes dels cartells dels seus partits de LaLiga1|2|3 per la temporada 2018-2019. L'objectiu d'aquest projecte és potenciar l'àrea social del club roig-i-negre i així poder tenir més presència en el teixit associatiu reusenc. A més a més, a les entitats els permetrà que la seva visibilitat a la ciutat es vegi augmentada i també establir noves col·laboracions amb el Club de Futbol Reus Deportiu.

Les 21 entitats protagonistes dels cartells

Les entitats de la ciutat de Reus que tindran un espai en els cartells del CF Reus finalment seran 21 en total. En els cartells dels pròxims partits que disputarà el club roig-i-negre podrem veure els Xiquets de Reus, els Diables Reus, la Colla Gegantera de Reus, el Centre Amics de Reus l'Orfeó Reusenc, el Bravium Teatre, el Centre de Lectura, la Cambra de Comerç, la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus, la Federació d'Associacions de Veïns, el Reus Deportiu, el CN Reus Ploms, el Club Tennis Reus Monterols, l'Imperials Reus, el Taller Baix Camp, la Fundació Bara, l'Òmnium Cultural, El Círcol, l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) i l'H2O (Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual (GLBT) del Camp de Tarragona).

CN Reus Ploms | Miguel Cabrerizo
 

El primer cartell està protagonitzat pel CN Reus Ploms

El CF Reus Deportiu serà l'equip local del partit que disputarà davant el Real Zaragoza de LaLiga1|2|3 i que tindrà lloc el pròxim dissabte 25 d'agost a les 19.00 hores. El primer cartell de partit estarà protagonitzat pel Club Natació Reus Ploms que va cedir la seva pista d'atletisme perquè els protagonistes, David Querol i Karim Yoda, es posessin a la línia de sortida i els retratessin per l'ocasió.

L'entitat aquest any està de celebració, ja que compleix ni més ni menys que el seu primer centenari, sent un club esportiu molt conegut a la ciutat de Reus que ofereix gairebé una vintena d'esports diferents. 

El CN Reus Ploms té com a objectius promocionar, ensenyar i practicar diversos esports de manera no professional, centrant-se especialment en la natació. A més a més, compta amb nombrosos distintius, com per exemple la Creu de Sant Jordi que va ser-li concedida l'any 2017 per part de la Generalitat de Catalunya, pels seus mèrits i serveis en el pla cívic i cultural.

"Escolta el Nàstic-Tenerife (jornada 1) amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio" "Crònica Las Palmas-CF Reus (2-0): Un doblet de Rubén Castro amarga el debut ganxet"