Confirmada la continuïtat del CF Reus Genuine a LaLiga Genuine

El torneig organitzat per LaLiga permetrà el conjunt roig-i-negre seguir-hi formant part tot i la sortida del CF Reus del futbol professional. Podran seguir jugant fins al 2022

Era previsible però finalment s’ha confirmat: l’equip Genuine del CF Reus Deportiu podrà seguir competint a LaLiga Genuine tot i la sortida del primer equip ganxet del futbol professional organitzat per l’estament que dirigeix Javier Tebas. Ho ha anunciat aquest migdia la Fundació Futbol Base Reus, entitat que ara s’encarrega de la gestió del futbol base del Carrer Mercader i Recasens i que té l’equip Genuine integrat en el seu organigrama.

Tres temporades més

Tot i que en un principi LaLiga Genuine era una competició on formaven part els equips que competien en futbol professional de Primera i Segona Divisió, finalment s’ha ampliat el ventall i la institució de Javier Tebas ha permès als equips Genuine dels clubs que han baixat a Segona B seguir competint amb normalitat. Va succeir amb el Mallorca fa dues temporades i es va confirmar a principis de juny que succeiria el mateix amb el Nàstic. Ara, a mitjans de juliol, es confirma la presència del CF Reus Genuine amb una continuïtat garantida fins al juny del 2022.

Des de la Fundació Futbol Base Reus es valora molt positivament el tracte rebut per la lliga en aquesta qüestió, mostrant sempre una gran predisposició a la continuïtat de l’equip que entrena David Sangrà. Consideren des de la fundació que el conjunt Genuine «no ha de pagar els plats trencats del primer equip» i afrontaran el repte de la campanya 2019-2020 amb la màxima il·lusió. Cal destacar que la pròxima edició de LaLiga Genuine serà la tercera, comptant amb la xifra rècord de 36 equips, superant els divuit de l’any inaugural i els 30 de la campanya passada.

Està previst que la primera trobada de la competició 2019-2020 sigui a Salou durant el mes d’octubre, tot i que les dates s’acabaran de definir durant el mes d’agost, quan es realitzarà una reunió amb els clubs a Madrid per posar els fonaments del tercer any de vida del projecte.