L'Álvaro Cano i el Rubén Almazán durant la presentació del Nàstic Genuine

Els capitans del Nàstic Genuine donen consells per tenir un confinament saludable

Les cares més visibles del Nàstic Genuine mostren en un vídeo com afronten el confinament a casa deixant clar que aposten per una dieta saludable i la pràctica d’exercici

«Jo, a casa, faig activitat saludable» o «Durant aquests dies s’ha de menjar saludable» són algunes de les frases que Rubén Almazán i Álvaro Cano, capitans del Nàstic Genuine, comparteixen amb tots els seguidors de l’entitat a les xarxes socials per donar consells i ànims a tothom durant el confinament que s’està produint per intentar contenir la propagació i expansió del coronavirus. Les cares més visibles de l’equip Genuine del conjunt grana protagonitzen un dels darrers missatges que el club ha llançat mitjançant les seves vies de contacte amb els seguidors.

Activitat grana a les xarxes

Si en els darrers dies eren els jugadors del primer equip aquells qui mostraven com s’estaven adaptant a aquesta inèdita situació que travessa l’Estat espanyol, ara són l’Álvaro i el Rubén qui donen exemple de la dieta saludable i la pràctica esportiva que s’ha de mantenir aquests dies, encara que hi hagi l’impediment de sortir de casa. Un plat de verdura amb pollastre i un got d’aigua i un de fruita són símbols d’una dieta correcta, sempre acompanyada de la pràctica d’exercici físic mitjançant dues bicicletes estàtiques.

El Rubén Almazán i l’Álvaro Cano segueixen donant exemple dins i fora del camp i donen suport al confinament que s’ha de tenir durant aquests dies per evitar l’expansió del Covid-19. Cal recordar que els capitans de l’equip Genuine han vist suspesa la pròxima cita del calendari de la competició que juguen, prevista per a finals d’aquest mes de març a Las Palmas de Gran Canària.


Comentaris