Ferran Torres es mulla per captar socis del CBT

El pivot de l’equip dirigit per Berni Álvarez, protagonista de la campanya de captació d’abonats sota el lema ‘Ho tornarem a intentar’. El ‘Tauró’ surt de l’aigua per mossegar novament sobre la pista
Ferran Torres, protagonista de la campanya | CBT

 

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona segueix ultimant tots els detalls abans del retorn a la competició oficial amb l’estrena de la Lliga EBA 2019-2020. Abans de començar el torneig de la regularitat, l’entitat treballa en els punts habituals de la pretemporada i un d’aquests és la campanya de captació d’abonats. De cara a aquesta temporada, l’entitat presidida per Jacint Rodríguez ha apostat per la congelació dels preus respecte a fa dotze mesos, per una promoció de 2x1 i per un vídeo promocional ben cridaner: Ferran Torres, capità dels blaus, sortint de l’aigua al port de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El ‘Tauró’ sortint de l’aigua

Veure Ferran Torres sortint de l’aigua en el port de Tarragona és, sense dubte, la imatge més cridanera d’una campanya de promoció on destaca la promoció de dos carnets pel preu d’un fins al pròxim 30 de setembre. Si cap aficionat/da vol fer-se soci/a del CBT, pot pagar un carnet i aconseguir-ne dos si s’abona abans d’acabar l’actualment. Els preus dels carnets és el mateix respecte a la campanya passada. Hi ha tres graderies disponibles i els preus mantenen el mateix patró. En la graderia situada darrere de les cistelles, el preu per al públic general és de 70 euros, mentre que per als jubilats i les escoles vinculades es redueix a 35 euros .

 

Pel que fa a la graderia més baixa del lateral, els preus són de 120 euros per al públic general i 60 per als jubilats i les escoles, mentre que a la graderia més alta els preus són de 105 euros i 52,50 euros, respectivament. Els menors de quinze anys disposaran d’un carnet a un preu de 15 euros per a totes les zones del Pavelló del Serrallo.