Cambrils repeteix com a seu en la X Champions Bowl - Flag Football

Les instal·lacions del Cambrils Park acolliran la 10a edició de la Champions Bowl, repetint seu un any després per expressa petició dels clubs i dels jugadors participants
Cambrils repetirà per segon any com a seu | Sandra Pérez

Cambrils pot treure pit. La Champions Bowl - Flag Football, competició que decidirà el millor equip masculí i femení d’Europa del vessant de futbol americà sense contacte, es desenvoluparà per segon any seguit a les instal·lacions del Cambrils Park. El torneig continental repetirà escenari per primer cop en deu anys per l’expressa petició dels equips i dels jugadors i jugadores participants. Les Instal·lacions, el clima i l’organització de l’esdeveniment van fer que els clubs i els jugadors demanessin de forma oficial a l’organització tornar a celebrar la final a Cambrils, descartant altres possibilitats com Santa Cruz de Tenerife o Lisboa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La Champions Bowl - Flag Football acollirà el 17, 18 i 19 d’octubre un total de 400 esportistes entre la modalitat masculina i femenina amb esportistes procedents d’Àustria, Eslovènia, Suïssa, Dinamarca, França, Itàlia o el Regne Unit. 16 equips masculins i 10 femenins lluitaran entre ells per definir el nou rei europeu. Cal recordar que el Flag Football és una variant del futbol americà amb la diferència que no existeix el contacte físic. Es tracta d’un joc que es caracteritza per la seva estratègia, cal saber anticipar-se a una jugada per a poder aturar el rival.

L’esdeveniment serà d’entrada lliure amb una fase prèvia que es disputarà divendres i dissabte des de les 9.00 hores a les 19.00 hores i les semifinals i finals seran diumenge 20 entre les 9.00 hores i les 15.00 hores.

 

"❗ El Pavelló Olímpic de Reus acollirà aquest dissabte quasi un miler d'esportistes" "Ferran Giner, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!"