Les jornades de tecnificació del futbol femení de la FCF repeteixen aquest juliol

La Federació Catalana organitza la 3a edició de la Jornada de Tecnificació de Futbol Femení. Inscripcions obertes per a noies d’entre 6 i 16 anys per a sis dies de futbol
Aquestes jornades formen part del projecte #Orgullosa iniciat l'any 2017 | EDC

 

La tercera edició de la Jornada de Tecnificació de Futbol Femení comença a agafar forma de cara al seu desenvolupament durant l’estiu. Amb l’organització de la Federació Catalana de Futbol, la Mutualitat Catalana i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i rebent el suport de la Generalitat de Catalunya, el pròxim dia 15 de juliol donarà inici a unes trobades que tenen l’objectiu de millorar la pràctica del futbol entre les noies.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Dirigit a un públic esportiu d’entre sis i setze anys, sigui per a esportistes federades o per a aquelles que no ho estiguin, la III Jornada de Tecnificació de Futbol Femení es desenvoluparà fins al 20 de juliol en el Complex Esportiu de Tarragona, situat a Riudoms, buscant que es fomenti, es promocioni i es desenvolupi el futbol femení arreu del país. Les sis jornades de pràctica futbolística per a les noies patirà un horari intensiu, donant inici el dilluns 15 de juliol i acabant dissabte dia 20 amb sessions d’entre les 18.00 hores a les 21.00 hores.

 

Places limitades

L’esdeveniment va dirigit al públic femení en formació i només té cabuda per a 80 jugadores. Tothom qui estigui interessat a poder adquirir una de les places, pot fer-ho dirigint-se a la pàgina web www.futbolfemeni.com o trucant al telèfon 93 265 24 77 i marcant l’extensió 2003. Tothom qui vulgui formalitzar la seva participació haurà de pagar 108 euros, preu on van incloses dues equipacions per a la jove esportista.

 

Les classes intensives estaran dirigides per entrenadors formats a l'Escola d'Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol i estaran sota la supervisió dels seleccionadors catalans dels conjunts femenins per instaurar correctament la metodologia de treball. Segons l’ens federatiu, «els objectius són els d’aprendre i millorar els fonaments bàsics del futbol, desenvolupar la tècnica i la tàctica individual de les jugadores, i millorar l’element cognitiu de cada futbolista a partir del treball en situacions de joc».