Jordi Esteva (Calafell) dona instruccions als seus jugadors

El Calafell busca a Girona la salvació matemàtica

El Calafell juga dissabte a Girona buscant un triomf fora de casa que es resisteix des de novembre. Un triomf i una punxada dels rivals directes donaria la salvació

El Club Patí Calafell pot viure aquest dissabte el cap de setmana que porta somiant des de principis de temporada: aquell que doni la permanència matemàtica en la categoria. Els del Baix Penedès jugaran dissabte a les 19.00 hores a la pista del Citylift Girona CH, equip que lluita per evitar el descens, amb l’objectiu d’endur-se els tres punts cap a casa per acaronar o fins i tot certificar la continuïtat a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Per aconseguir-ho, caldrà guanyar lluny de casa, fet que no succeeix des de principis de novembre, i esperar una combinació de resultats que deixarien el descens a sis o més punts de distància quan faltarien només dos partits per abaixar el teló de la competició.

 

Guanyar i esperar

Si els verds volen festejar la permanència aquest dissabte, hauran de guanyar el seu matx i romandre pendents dels següents partits: Igualada-Vendrell, Lloret-Voltregà, Alcobendas-Caldes i PAS Alcoy-Sant Cugat. Actualment hi ha cinc punts de distància respecte al descens que marca el Lloret amb 25 punts. Un triomf calafellenc i una punxada del Lloret contra el Voltregà, deixaria el descens a set punts i la permanència seria matemàtica. En el cas de derrota del Lloret i empat verd, més del mateix perquè els de Jordi Esteva tenen el ‘goal average’ guanyat (sempre que no guanyés el Sant Cugat). Només serà impossible salvar-se dissabte si el Calafell perd. En les altres opcions, hi ha possibilitats.

Per aconseguir-ho, els del Baix Penedès hauran de fer front a un Girona que és el catorzè amb 24 punts i que acumula dues jornades sense guanyar. Des del 9 de desembre només han guanyat un partit a casa: 6-3 a l’Alcobendas. Són l’equip més veterà de la lliga amb 28 anys de mitjana però no tenen olfacte golejador després d’anotar només 62 dianes, tenint en Enric Torner i Raúl Pelícano als màxims golejadors amb tretze dianes per cap. El Calafell, per la seva banda, arriba a l’encontre sent el novè amb 30 punts, havent sumat només cinc dels últims dotze punts en joc i arrossegant certa carència de gol després d’haver anotat només 64 dianes, el quart pitjor registre de l’OK Lliga.

El matx, que es disputarà al Pavelló Municipal Palau II, serà dirigit per la parella arbitral formada per Iván González i Alberto López.


Comentaris