Entrenament del CF Reus Deportiu

Desestimen el recurs del CF Reus i avalen la seva expulsió de la competició per part de LaLiga

El Jutjat Central del Contenciós-administratiu número 2 de Madrid ha desestimat el recurs presentat pel CF Reus

El Jutjat Central del Contenciós-administratiu número 2 de Madrid ha desestimat «en la seva totalitat» el recurs  presentat pel CF Reus davant la resolució del Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) que avalava la seva expulsió l'any 2019 de la competició professional per part de LaLiga, segons ha informat aquest dilluns la patronal dels clubs. 

L'equip reusenc va ser expulsat  el 28 de gener de 2019, quan estava a la Segona Divisió, de LaLiga per espai de tres anys pels impagaments  als seus futbolistes, a més de ser multat  amb 250.000 euros. El TAD havia desestimat imposar mesures cautelars, per la qual cosa havia acudit a la justícia ordinària com última via possible. 

«La sentència avala, per tant, la competència de LaLiga  i l'actuació dels seus òrgans disciplinaris», va assenyalar l'organisme que presideix Javier Tebas en un comunicat.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Ordenen la dissolució de la SAE del CF Reus

El passat 14 d'octubre, el jutjat Mercantil de Tarragona va ordenar la dissolució de la Societat Anònima Esportiva CF Reus Deportiu. La resolució indicava l'inici de la fase de liquidació de la societat esportiva, després de no presentar-se cap proposta viable econòmicament per poder saldar els deutes amb tots els creditors. 

En aquest sentit, l'auto emès pel jutge suspenia els poders de propietat de Clifton Onolfo, qui va assumir l'entitat el gener del 2019.

A la llista de morosos

Hisenda, el passat octubre, va realitzar el llistat on figuren les persones o empreses que tenen els deutes més importants amb la societat. En aquesta va ser inclòs el CF Reus Deportiu amb un deute d'1.177.468,56 euros. Aquesta quantitat de l'entitat roig-i-negra coincideix quasi al 100% amb un dels primers anàlisis de l'estat financer realitzar per David López, administrador concursal de la Societat Anònima Esportiva del CF Reus.