CRÒNICA

El Nàstic empata contra l'Ourense en un buit Nou Estadi Costa Daurada

El Nàstic no passa de l'empat (1-1) contra l'Ourense. El golàs de Jardí des del centre del camp no ha estat suficient per sumar el primer triomf de la temporada

Un jugador de l'Ourense envoltat de futbolistes del Nàstic en una acció del partit al Nou Estadi Costa Daurada | @Ourense_CF
24 d'agost de 2024, 22:18
Actualitzat: 22:18h

El Nàstic ha començat la temporada amb un empat (1-1) contra l'Ourense al Nou Estadi Costa Daurada. Els tarragonins, que han jugat sense públic complint el primer dels quatre partits de sanció pels incidents al play-off contra el Málaga, no han pogut endur-se els primers tres punts de la campanya. El reusenc Jaume Jardí avançava els homes dirigits per Dani Vidal en el minut 33 amb un gol des del centre del camp, però el visitant Carbonell empatava en el minut 56.

Un golàs insuficient

L'Ourense, que la passada campanya jugava a Segona RFEF, arribava a Tarragona amb ganes de continuar amb la bona dinàmica i donar la sorpresa davant un Nàstic que necessita trobar el camí del triomf amb regularitat per aconseguir allò que es va escapar fa uns mesos en el darrer segon. I, tot i que no ha gaudit d'infinitat d'ocasions de gol, els de Dani Vidal han estat protagonistes amb la pilota en el primer temps. La possessió era grana, però les ocasions no apareixien. Ha estat així fins al punt que el gol nastiquer ha estat una jugada aïllada.

Jaume Jardí arreplegava la pilota al centre del camp després d'un rebuig d'un company i ha vist el porter visitant Marqueta avançat. El reusenc ha engaltat un precís i preciós xut des de més de 50 metres per anotar el primer gol de la temporada 2024-2025, una diana que estarà entre els millors de tota la lliga quan aquesta acabi sense cap mena de dubte. El gol reforçava el bon treball dels de Vidal, però l'Ourense no s'ha enfonsat.

No ha estat fins al segon temps quan els gallecs han trobat la diana de l'empat. Una jugada mal defensada per part grana acabava amb Carbonell, qui acabava d'entrar a la gespa, superat per alt a Varo i empatant el matx en el minut 56. Minuts abans, el Nàstic ha tornat a veure com un clar penal a favor seu no era xiulat. Ni Tàrraga Lájara ni el seu àrbitre assistent veien un claríssim penal per mans dins de l'àrea i la pena màxima no era assenyalada. El gol ha reforçat la bona inèrcia visitant i, tot i que no hi ha hagut grans ocasions de gol per cap equip, els visitants han generat més inquietud.

Malauradament pels grana, primera punxada al Nou Estadi Costa Daurada. S'escapen dos punts contra un rival que estrena categoria. Diumenge vinent a les 18.00 hores, novament a Tarragona, els grana jugaran contra el Sestao buscant el primer triomf de la campanya.

FITXA TÈCNICA
Gimnàstic

Varo, Pol, Dufur, Leal (Montalvo 66'), Oriol, Sanz, Gorostidi, Narro (M. Fernández 66' (Nil 81')), Antoñín (Mario 75'), Jardí i P. Fernández
Ourense
Marqueta, Andrada, Sanz, Prado, Fidalgo (Gil 84'), Jerin, Di Renzo, Del Olmo (Fullana 64'), Prada, Moisés i Sánchez (Carbonell 54')
Gols
1-0 / Jardí (33')
1-1 / Carbonell (56')
Targetes grogues
Per als locals Leal (26') i Pol (67') i per als visitants Prada (59') i Fidalgo (73')