Càstig exemplar del Nàstic al soci que va pessigar un jugador del Celta Fortuna

Un aficionat va cometre els polèmics fets el minut 80 del partit que va disputar el Nàstic al Nou Estadi

Diseño sin título (4)
22 d'abril del 2024
Actualitzat a les 12:33h

Aquest diumenge 21 d'abril, el Nàstic guanyava per 1-0 el Celta Fortuna i consolidava la seva posició de play-off d'ascens a falta de cinc jornades per al final de la lliga regular del grup 1 de Primera RFEF. La notícia de la important victòria dels grans es va veure enterbolida per l'acció d'un aficionat tarragoní, que en el minut 80 de partit va pessigar un jugador de l'equip gallec quan aquest es disposava a treure un córner.

El jugador en qüestió, Raúl Blanco, estava a la cantonada quan un aficionat va pessigar-li el coll. Blanco es va encarar amb el soci del Nàstic, mentre un vigilant de seguretat es va acostar a l'escena i va indicar al jugador que continués jugant, sense recriminar ni fer cap actuació contra l'agressor. En aquest sentit, l'àrbitre va recollir els fets a l'acta del partit.

L'agressor, expulsat com a soci del club

Les imatges van quedar enregistrades per les càmeres de televisió que retransmetien el partit i aquest dilluns el Nàstic ha comunicat que s'ha identificat el noi que va pessigar el jugador del Celta Fortuna com a soci de l'entitat i s'ha procedit a la seva expulsió, "actuant en conseqüència segons les mesures disciplinàries del codi intern".

En aquest sentit, el club grana ha assenyalat que "es tracta d'una acció aïllada i de caràcter i responsabilitat individual, sense tenir cap responsabilitat sobre aquesta el Gimnàstic de Tarragona SAD ni cap dels altres gairebé vuit mil espectadors presents ahir al Nou Estadi Costa Daurada, davant el RC Celta Fortuna, els quals van tenir un comportament exemplar".