Joan Oliver sortirà del CF Reus després de vendre el club

El fins ara màxim accionista del CF Reus sortirà de l’entitat després de vendre el gruixut de les accions a un empresari de l’entorn de Jorge Mendes
Joan Oliver sortint del club després de la darrera Junta General d'Accionistes | Joan Alfons López
 

 

El futur del CF Reus Deportiu està lluny de les mans de Joan Oliver. El fins ara màxim accionista roig-i-negre, amo de més del 90% de les accions de la Societat Anònima Esportiva ganxeta, abandonarà la primera línia del club després de tancar el gruixut de les seves accions a un empresari aliè a l’actualitat de l’entitat. Segons ha pogut saber Tarragona Digital, Joan Oliver se n’anirà del CF Reus un cop es faci oficial la compra del club per part d’aquest empresari, a hores d’ara desconegut.

 

 

Jorge Mendes, clau

Tot i que el nom de Jorge Mendes va ser un dels que estava sobre la taula per tancar la compra del club en els darrers mesos, finalment el representant portuguès no ha estat el comprador de les accions d’Oliver i salvador del club però sí que ha jugat un paper important fent d’intermediari un tercer empresari que aterrarà a la capital del Baix Camp desembutxacant una important quantitat de diners per aconseguir la majoria d’accions de la Societat Anònima Esportiva del CF Reus Deportiu, entitat privada que actualment té un capital social de cinc milions d’euros.

 

Joan Oliver posant pau a les crítiques més ferotges que va rebre en el darrer partit | Laia Solanellas

 

La setmana vinent, tot oficial

La venda del CF Reus a aquest empresari serà oficial la pròxima setmana. El rellotge ha jugat en contra de totes les parts i això ha provocat que primer arribin els diners per evitar la retirada de l’equip de la competició i després es faci oficial l’operació. Joan Oliver, que avui ha estat escridassat per gran part de l’Estadi, encara no ha donat explicacions a la plantilla i al cos tècnic però sí que ha explicat a RAC1 quan abandonava les instal·lacions de l’Estadi que «estic content perquè el CF Reus segueix viu. Parlaré quan sigui el moment».

 

Aquest moment encara no ha arribat però la solució ja té forma. Ara cal posar-li cara. Serà, si no hi ha canvis, durant la pròxima setmana quan l’entitat i tot l’entorn posi rostre al salvador del CF Reus. Fins aleshores, la plantilla realitzarà demà una suau sessió de recuperació i gaudirà de descans dilluns i dimarts. Diumenge vinent a les 12.00 hores, cita contra l’Osasuna a l’Estadi.