Onolfo i Onalfo a les oficines del CF Reus

Onolfo, contra Oliver titllant de sabotatge l'acord que allibera els jugadors

Clifton Onolfo, un dels nous propietaris del CF Reus, carrega contra Joan Oliver. El seu germà Curt demana que LaLiga carregui contra Oliver i no contra ells

Els nous propietaris del CF Reus segueixen aprofundint els seus coneixements sobre el club i ha valorat de forma pública mitjançant els canals de comunicació de l’entitat com es troba avui divendres tota la tramitació documental posterior a la seva arribada a la capital del Baix Camp. A més, han aprofitat per carregar contra Joan Oliver, aquell qui els va vendre les accions en una operació tancada diumenge de matinada.

Sabotatge per part d’Oliver

Segons Clifton Onolfo, el document que Joan Oliver va signar als jugadors afirmant podien quedar alliberats del vincle contractual del club si no hi havia comprador abans dimarts o no s’havia pagat els endarreriments abans de dijous és un sabotatge: «El procés més difícil fins avui ha estat que l’antic propietari no va proporcionar la informació completa sobre alguns dels elements bàsics de l'operació. No ens van revelar que ells s’havien compromès a posar en llibertat els jugadors. Aquest és un acte de sabotatge per part d’ells i esperem que LaLiga entengui que això no seria just per als nous propietaris, però donem suport als jugadors i ens volem assegurar que poden jugar a futbol. Això és el més important i volem que el món sàpiga que volem portar jugadors aquí per potenciar el CF Reus».

Onolfo, amb aquestes paraules, ha demanat comprensió a LaLiga de cara a una possible sanció. A més, ha anunciat que «ahir vam presentar tota la documentació que se’ns requeria al Consejo Superior de Deportes. Ens van demanar un document més, que també vam poder acreditar i ara estem esperant una resposta ràpida per poder reunir-nos amb LaLiga i iniciar el procés de reconstrucció del CF Reus».

 

Curt Onalfo demana sancionar Oliver

Per la seva banda, Curt Onalfo ha anat un pas més enllà. El que a hores d’ara es pot considerar president de futbol del club, càrrec que pot veure’s alterat en la seva denominació un cop s’estableixin les bases del nou projecte i tot agafi la forma definitiva, creu que «LaLiga hauria de castigar els antics propietaris. Nosaltres, els nous propietaris i nous inversors, som aquí per tirar endavant el CF Reus i millorar no només el club, sinó també l’Estadi, que ha d’estar adequat a la categoria a llarg termini».

A més, Onalfo ha fet una crida als seguidors roig-i-negres: «Nosaltres necessitem el suport de l’afició. Jo personalment, el meu germà i els amos volen conèixer la ciutat i la seva gent millor, tenim un gran pla per ajudar la gent aquí però també tenim un bon pla de futbol, tinc una gran carrera en aquest esport i per això vam venir el meu germà i jo, per fer el que estimem». Es pot veure les declaracions en el vídeo de la part superior al text.

Àlex Carbonell també marxa

Àlex Carbonell s’ha sumat a la llista de jugadors que s’han acollit al document que permet als futbolistes abandonar l’entitat. Segons el Diari Més, el migcampista ha decidit fer les maletes i abandonar la ciutat reusenca. D’aquesta manera, ja són vuit els futbolistes del primer equip que han decidit abandonar la capital del Baix Camp en les darreres hores després dels casos de Miguel Linares, Mario Ortiz, Borja Herrera, Juan Domínguez, Gus Ledes, Alejandro Catena i Ángel Bastos.


Comentaris