Escolta l'Oviedo-Nàstic amb el Sempre Nàstic

Escolta el partit entre el Nàstic i l'Oviedo amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio a TarragonaDigital. El matx començarà diumenge a les 12.00 hores

El Nàstic juga diumenge a les 12.00 hores al Carlos Tartiere contra el Real Oviedo, matx corresponent a la 30a jornada de lliga de la temporada 2018-2019. Com és habitual en les darreres campanyes, el partit dels grana es podrà escoltar en directe a TarragonaDigital amb la transmissió del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio (96.7 FM). A partir de les 11.00 hores, 60 minuts abans de l'inici de l'encontre, podreu seguir tots els detalls de la prèvia del matx: alineacions, protagonistes, ambient i tot allò que succeeixi a la Budallera/terres XXXXX. La transmissió estarà formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio.

 

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

La transmissió del partit dels grana serà el colofó a una setmana on, com sempre, l'actualitat nastiquera s'ha viscut de dilluns a divendres des de les 14.00 hores amb l'edició diària del Sempre Nàstic. Durant una hora els dilluns i 30 minuts de dimarts a divendres, Tarragona Ràdio t'aproxima l'actualitat del Nàstic amb la veu dels protagonistes de la jornada, la ressaca del darrer matx nastiquer, anàlisis d'allò que ja ha succeït i la previsió d'allò que pot esdevenir en el pròxim partit. El programa degà de l'actualitat nastiquera es pot escoltar cada dia a partir de les 14.00 hores a la sintonia de Tarragona Ràdio (96.7 FM, web, APP i TDT). El periodista Jordi Blanch s'encarrega de posar veu al programa de dilluns a dijous mentre que Joan Alfons López, responsable d'esports a TarragonaDigital, ho fa cada divendres.