Pipa en l'entrevista al Sempre Nàstic

Pipa i el Nàstic com a visitant: «Hem de fer un pas més i imposar-nos en el joc»

Pipa troba a faltar maduresa a l’equip en els partits com a visitant. Considera clau arribar amb opcions de salvar-se en els sis últims partits de la temporada

Gonzalo Ávila Gordón, futbolísticament conegut com a ‘Pipa’, ha estat el protagonista del Sempre Nàstic d’aquest dilluns per analitzar la derrota del Nàstic al camp del Real Oviedo i les conseqüències que comportarà. Els grana, que són a vuit punts de la permanència, necessiten sumar 26 dels últims 36 en joc si volen arribar a la xifra de 50 punts que teòricament garanteixen la continuïtat en la categoria. Un repte molt difícil d’aconseguir tenint en compte el rendiment nastiquer aquesta campanya. I més si s’analitza la pèssima campanya com a visitant, on només s’ha guanyat un partit: «Hem de millorar fora de casa, a casa se’ns veu molt diferent, hem de començar a madurar sent tothom conscient que hem de fer un pas més i imposar-nos en el joc i els detalls. Com a vestidor hem de fer un pas en aquestes situacions», ha explicat el lateral grana.

No es vol veure encara a Segona B

Tot i que la situació a la classificació és límit i que el conjunt grana només es pot permetre punxar en tres dels últims dotze partits, Pipa no considera que el Nàstic estigui ja virtualment a Segona B: «És el que la gent es pensa per la situació que vivim i els resultats que tenim, mentre els números no diguin el contrari encara no hem baixat a Segona B, seguirem lluitant i seguim vius, buscarem guanyar el màxim nombre de punts fora i a casa mantenir-nos forts». Això sí, el d’Esparraguera comprèn el pessimisme de l’entorn a la perfecció: «És una realitat que toca afrontar, som conscients i seguirem lluitant per treure els màxims punts possibles en els partits que queden».

 

Pipa lluita amb Mossa per la possessió de la pilota
Mossa pressiona Pipa en un xoc del matx al Carlos Tartiere | Luis Manso / ElDesmarque.com

El vestidor hi creu

Mirant el Nàstic i la temporada que està realitzant, el més senzill seria llançar la tovallola. Pipa demana un extra de confiança: «Demano que la gent confiï en nosaltres, si s’uneixen a nosaltres ens ajudaran molt més. Des de dins del vestidor intentem donar-li la volta a la situació. Ho fem avui i fins que acabi la lliga». A més, el futbolista cedit per l’Espanyol és partidari que el calendari sigui exigent ara contra rivals de la zona alta per deixar els rivals directes per al final: «És millor que vinguin els grans ara i després, contra rivals més pròxims a tu, tenir el plus de motivació. Si sortim bé d’aquest primer tram, que crec que tenim possibilitats, al final serà molt possible i tindrem moltes oportunitats d’aconseguir l’objectiu».

Pipa ha tractat altres qüestions que pots recuperar en l’entrevista íntegra en el següent reproductor.

 

Entrevista a Gonzalo Ávila 'Pipa', futbolista del Nàstic

 


Comentaris