El CF Reus visita Las Palmas amb una mà al davant i una altra darrera

El conjunt reusenc disposaria només de tretze jugadors del primer equip per afrontar l'encontre a l'Estadio de Gran Canaria pel problema amb la tramitació de les fitxes
L'onze que va guanyar el Girona és impossible de repetir | Joan Alfons López

 

Ja era un debut difícil però el CF Reus encara se l'ha complicat més. L'equip entrenat per Xavi Bartolo afronta diumenge a les 22.00 hores el debut més difícil mai imaginat. Si els ganxets ja debutaven al camp de Las Palmas, club que ha viscut els darrers tres anys a Primera Divisió i que tornen amb un potencial econòmic d'una altra categoria, ara cal afegir l'harakiri roig-i-negre amb el problema de les fitxes d'alguns futbolistes detectat a darrera hora i quasi sense marge de maniobra.

 

Un onze i poca cosa més

Tot i que el CF Reus ja ha anunciat que treballen per solucionar-ho, no hi ha hagut marge temporal suficient per esmenar l'error i homes com Lekic, Vitor, Yoda, Linares i Tito es quedaran sense poder competir per no disposar del permís de LaLiga. A aquestes quatre baixes cal sumar les dels lesionats Ricardo i Querol, la d'un Guzzo que abandonarà la disciplina reusenca de forma oficial en les pròximes hores després que el jugador ja s'hagi acomiadat dels seus companys aquest divendres, la d'un Cuenca que encara no és oficialment futbolista ganxet i les dels sancionats Olmo i Moore.

 

Per tant, el CF Reus només pot disposar de dotze jugadors del primer equip, sent dos d'aquests porters, per afrontar el duel a Las Palmas de Gran Canaria. Aquest fet ha provocat que el club hagi convocat sis jugadors amb fitxa del filial: Guerrero, Planas, Pereira, Vilà, Arjona i Goujón, segons el Diari de Tarragona. Tenint en compte aquest panorama, un possible onze ganxet seria el format per Badia a la porteria, defensa per Herrera, Villanueva, Catena i Bastos amb Ledes i Carbonell, Planas, Mario Ortiz i Domínguez al centre del camp amb Fran com a jugador més avançat.

 

Las Palmas, amb tot menys Araujo i Tana

Manolo Jiménez, entrenador de Las Palmas, disposarà de tota l'artilleria menys l'atacant Sergio Araujo i Tana per rebre el CF Reus. La recent arribada de Maikel Mesa, exjugador del Nàstic, fa preveure que l'impossibiliti per a competir en el primer matx, restant la resta de futbolistes a disposició del tècnic. El planter canari compta amb futbolistes d'altíssim nivell com Fidel, Ruiz de Galarreta, Cala, Nauzet o Mantovani sense obviar un Rubén Castro que amb 37 anys serà un dels puntals de l'equip de la seva terra.

 

Mikel Villanueva serà titular a l'eix de la defensa del CF Reus | CF Reus Deportiu

 

Un possible onze dels grocs per rebre el CF Reus seria el format per Raúl sota pals, defensa per Castellano, Lemos, Cala i Garcia amb Ramírez, Rivera i Galarreta al centre del camp amb Fidel, Rubén Castro i Momo com a jugadors més ofensius.

 

Milla Alvéndiz, àrbitre de darrera hora per al matx

Malgrat que en un principi havia de ser Moreno Aragón l'àrbitre encarregat de xiular el matx, una lesió li ha impedit exercir en aquesta primera jornada i serà Luís Milla Alvéndiz, del col·legi andalús, qui es vesteixi de curt a l'Estadio de Gran Canaria. Aquest col·legiat afronta la seva segona campanya a Segona Divisió i en la primera va dirigir un total de disset partits amb un balanç de vuit victòries locals, quatre empats i cinc triomfs visitants.