ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

El CF Reus B Cambrils, a punt d’explotar

L’equip filial del CF Reus Deportiu frega una situació límit i planteja negar-se a jugar més si no reben totes les nòmines pendents. Encara no han vist un euro
El filial del CF Reus està a punt de perdre la paciència | CF Reus

 

Dilluns explotaven els treballadors del CF Reus davant les falses promeses i l’absència de pagaments de cap de les nòmines pendents. I ara és el CF Reus B Cambrils, filial dels roig-i-negres, qui està a punt d’explotar. Els futbolistes ganxets encara no han rebut ni un euro de les cinc mensualitats pendents i, tot i que reben informacions des del club afirmant que es troben en la llista de prioritats a l’hora de començar a pagar, encara no han vist cap ingrés en els seus comptes bancaris. La promesa de Clifton Onolfo d'iniciar el procés de pagament a partir de la setmana passada encara no ha passat de ser paraules i no s’han convertit en fets.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Disposats a aturar-ho tot

La plantilla està debatent internament quin moviment realitzen en les pròximes hores. S’espera que hi hagi un comunicat públic semblant al que van realitzar els treballadors durant la jornada d’ahir, explicant en aquest cas la vivència dels futbolistes del CF Reus B Cambrils. Sobre la taula hi ha moltes opcions. Algunes són d’un impacte lleuger com afegir pressió pública i mediàtica sobre la nova direcció del CF Reus, posar un ultimàtum amb una nova data límit o, directament, estripar-ho tot i realitzar la pressió màxima: negar-se a jugar cap partit més, començant pel desplaçament a Figueres del pròxim diumenge a les 12.00 hores.

 

Dos jugadors del CF Reus pressionen un del Figueres en el partit d'anada. El de tornada podria no jugar-se | CF Reus B

 

Els treballadors del CF Reus no van incloure els futbolistes del filial en el comunicat d’aquest dilluns tenint en compte que les circumstàncies dels jugadors són diferents, ja que tenen el sou assegurat fins al darrer dia treballat mitjançant un fons de garantia salarial que té l’Associació de Futbolistes Espanyola (AFE). Un cop finalitza la temporada, s’obre un període de denúncies a Tercera Divisió i si algun club deu quelcom als futbolistes, aquests poden denunciar. Si pel que fos el club denunciat no pagués, el fons d’AFE es faria càrrec. Aquesta possibilitat no és possible en la d’uns treballadors que poden acollir-se a FOGASA però aquest només es fan càrrec de fins a quatre mesos treballats i amb un límit mensual d’uns 1.800 euros.

 

El filial ha rebut diferents explicacions per part de la nova direcció del club. Des que fins dijous passat els comptes bancaris no estaven al nom dels nous propietaris fins que realitzar transferències de grans quantitats de diners no són ràpides de realitzar. Això sí, segons informacions que han arribat al filial ganxet, el club té la intenció de pagar primer els futbolistes del filial, el futbol base i els treballadors essencials. Sigui com sigui, els ànims al CF Reus B Cambrils estan molt calents i s’esperen hores mogudes al respecte. El comunicat oficial, ben aviat.

 

També et pot interessar...