El Lleida Llista, rival del Reus Deportiu Miró a la Copa del Rei

El Lleida Llista serà el rival del Reus Deportiu Miró als quarts de final de la Copa. Consulta el sorteig sencer de la Copa del Rei i de la Reina realitzat aquest vespre
Catorze capitans/es dels setze equips que jugaran la Copa del Rei i de la Reina, presents en el sorteig | Joan Alfons López

El Lleida Llista ha estat el rival que li ha tocat al Reus Deportiu Miró per jugar els quarts de final de la Copa del Rei després del sorteig realitzat fa uns minuts al Pavelló Olímpic de Reus. Els de la Terra Ferma, cinquens a la classificació, jugaran dijous a les 21.15 hores en aquell que serà el segon encontre dels quarts de final de la competició.

El sorteig de Copa del Rei, íntegre

Els altres aparellaments són Deportivo Liceo-Igualada HC, Caldes-Voltregà i Barça-Noia. El primer partit serà el duel entre els gallecs i els igualadins i es disputarà dijous 21 a les 19.15 hores. La jornada de dijous la tancarà el matx entre reusencs i lleidatans a les 21.15 hores. El tercer partit de quarts de final serà aquell que enfronti el Caldes i el Voltregà divendres a les 19.15 hores mentre que el darrer encontre de la primera eliminatòria de la competició masculina serà aquell que enfronti els blaugrana amb el Noia divendres a les 21.15 hores.

Pel que fa a les semifinals, seran dissabte 23 a les 18.00 hores entre el guanyador del Deportivo Liceo-Igualada i del Reus Deportiu Miró-Lleida Llista i a les 20.00 hores entre el vencedor del Caldes-Voltregà i Barça-Noia. La gran final està prevista per diumenge 24 a les 17.00 hores.

El Pavelló Olímpic de Reus, escenari de la competició | Joan Alfons López

La Copa de la Reina, també sortejada

En el mateix acte s’ha celebrat el sorteig de la Copa de la Reina, competició que també es desenvoluparà a la capital del Baix Camp en les mateixes dates. Els aparellaments dels quarts de final són els següents: Voltregà-Las Rozas (dijous 15.15 hores), Manlleu-Cerdanyola (dijous 17.15 hores), Palau Plegamans-Vila-sana (divendres 15.15 hores) i Telecable HC-Bigues i Riells (divendres 17.15 hores).

Les semifinals enfrontaran al guanyador del Voltregà-Las Rozas contra el vencedor del Manlleu-Cerdanyola dissabte a les 11.00 hores i al guanyador del Palau Plegamans-Vila-sana contra el vencedor del Telecable HC-Bigues i Riells dissabte a les 13.00 hores. La gran final es jugarà diumenge a les 15.00 hores.

També et pot interessar...

"Duels directes per als filials i als juvenils del Nàstic i del CF Reus" "Lliga EBA - Jornada 16: A per una nova tripleta de victòries"