El Nàstic i el Reus Deportiu Miró visiten els hospitals del territori

El club grana i el roig-i-negre repeteixen un any més les visites als centres hospitalaris per treure un somriure als més petits i també als més grans
Els més petits han rebut joguines dels jugadors del Nàstic | Gimnàstic

 

El Nàstic de Tarragona i el Reus Deportiu Miró han repetit, un any més, l’habitual visita als centres hospitalaris més pròxims per intentar endolcir l’estança dels presents en aquestes dates tan senyalades en el calendari. Ambdues entitats, que ja tenen com costum realitzar aquestes visites a principis d’any amb obsequis i regals pels ingressats, no han faltat a la seva cita i han compartit una estona de les seves agendes per compartir una estona amb els pacients, els familiars i els treballadors.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El Nàstic visita tres centres de Tarragona

El primer equip de futbol del Club Gimnàstic ha fet acte de presència en les darreres hores a tres centres de Tarragona. La plantilla grana i una representació del Consell d’Administració s’han repartit en tres grups per visitar l’Hospital Joan XXIII, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i els veterans de l’Hospital Sociosanitari Francolí. Joan Potau, Jesús Albiol, Irene Mallol i Toni Vallverdú com a representats de la directiva i membres de la plantilla han repartit obsequis com bufandes entre els més grans i joguines entre els més petits.

 

La primera plantilla al complet, present al centre hospitalari reusenc | Reus Deportiu

 

El Reus Deportiu Miró, al Sant Joan

El primer equip del Reus Deportiu Miró també ha reservat una estona de la jornada d’avui divendres per visitar l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. La plantilla al complet, acompanyada dels tècnics i de representants de la Junta Directiva encapçalada per Mònica Balsells com el vicepresident Jordi Salvadó han visitat els més petits, els familiars i els treballadors del centre amb obsequis com una foto de la primera plantilla, samarretes i l’edició especial del Nan Casteller del Reus Deportiu.