El cos tècnic del Nàstic en un entrenament

Toni Seligrat no s'asseurà a la banqueta del Nàstic per ser contacte estret d'un positiu en Covid-19

El tècnic grana seguirà el protocol establert i haurà de guardar 10 dies de confinament en ser contacte estret d'un positiu

Amb la pandèmia de la Covid-19 es poden viure girs als plans que s'han de seguir. Aquest ha estat el cas que s'ha viscut al Gimnàstic de Tarragona on el seu entrenador Toni Seligrat no s'asseurà a la banqueta de l'Estadi Johan Cruyff en el debut dels grana. 

Segons han informat, el tècnic ha d'estar en aïllament 10 dies en ser contacte estret d'una persona que ha donat positiu en un test de coronavirus. Seligrat és totalment asimptomàtic, però seguint les instruccions del protocol sanitari haurà de guardar 10 dies de confinament.

En el test serològic que se li va realitzar a l'expedició grana que viatjarà diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Toni Seligrat va donar negatiu. En la posterior prova PCR que se li va realitzar, també va ser negativa.

Mentre segueix la quarantena estipulada, Josep Maria Ferrer 'Joma' serà l'encarregat de desenvolupar les tasques a la banqueta durant el partit davant el FC Barcelona 'B'.