El SPiSP s’estrena a casa amb un contundent triomf davant el Mundet

El voleibol de la ciutat de Tarragona veu guanyar el seu equip per la via ràpida (3-0) davant el Mundet. A l’espera del partit del Barça, els cooperativistes són líders
El SPiSP comença amb bon peu la lliga | CV SPiSP

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha començat amb pas ferm la Superlliga Masculina 2 de la temporada 2019-2020 després d’imposar-se per 3 a 0 el Mundet en la segona jornada del campionat regular de lliga. Els cooperativistes, que ja van guanyar en el partit de la primera jornada a la pista del CV Xàtiva (0-3), han repetit resultat davant del seu públic en l’estrena com a local a la lliga.

Per la via ràpida

El triomf del CV Sant Pere i Sant Pau ha estat clar i contundent. Els tarragonins no han donat opció al seu rival i han imposat el seu domini des d’un inici. El primer set ha acabat a favor dels locals per un clar 25 a 16, resultat que ha tingut continuïtat en el segon joc però amb menys distància (25-19) per acabar posant el final feliç amb un 25-15 que situava el 3-0 en el marcador i deixava els tres punts al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau. Les grans actuacions d’Elio Carrodeguas, Isaac Valiño i Carles Mora amb 20, 12 i 10 punts, respectivament, han permès deixar el triomf a casa que situa el SPiSP com a líder provisional a l’espera del resultat del Barça a casa rebent el CV Mediterráneo Castellón.

"🏀 Lliga EBA - Jornada 4: Domini absolut dels tarragonins amb una nova triple victòria" "🏑OKLliga - Jornada 4: Dues boles desviades donen el triomf al Liceo contra el Calafell"