El Zaragoza, rival del Nàstic en la segona ronda de la Copa del Rei

El conjunt grana s’haurà d’enfrontar dissabte 11 o diumenge 12 de gener al Zaragoza, equip de Segona Divisió al Nou Estadi. El Llagostera-Nàstic de lliga d’aquell cap de setmana s’ajornarà
Imatge del Nàstic, ahir contra l'Olot | TarragonaDigital.com

El Zaragoza. Aquest és el rival que li ha tocat al Nàstic després del sorteig de la segona ronda de la Copa del Rei 2019-2020 que s’ha celebrat aquest migdia a la seu de la Real Federación Española de Fútbol. El conjunt grana, que ahir va eliminar l’Olot (3-1), haurà de veure’s les cares contra un rival de Segona Divisió al Nou Estadi, matx que se celebrarà el dissabte 11 o el diumenge 12 de gener i que podria disputar-se a les 12.00, a les 16.00, a les 19.00 o a les 21.00 hores, horaris que posa a disposició la RFEF per concretar l’encontre.

Aquesta és la segona ronda de la nova Copa del Rei i enfronta vuit equips de Tercera contra vuit de Primera, set de Segona B contra set de Primera i els tretze restants de Segona B contra els tretze supervivents de Segona A. Cal recordar que aquesta eliminatòria és a partit únic i que el Barça, el Madrid, l’Atlético i el Valencia estan exempts. Després d’aquesta ronda corresponent als 1/32 de final, es disputaran els setzens el 21 o 22 de gener, deixant pas als vuitens el 28 o 29 de gener, els quarts el 4 o 5 de febrer i les semifinals, única eliminatòria a doble partit, el 11 o 12 de febrer i el 3 o 4 de març. La gran final serà el 18 d’abril.

"⚽ Copa del Rei - Primera ronda: Un doblet d’Amang classifica el Nàstic contra l'Olot" "🔴📻 Escolta el Nàstic-Olot (Copa del Rei) amb el Sempre Nàstic"