El PSC estrena la seu de campanya al Vendrell i confirma nous integrants de la llista

Núria Rovira, Alfons Herrera, Baltasar Santos i Montse Martín es mantindran en llocs capdavanters

La seu de campanya del PSC del Vendrell.
La seu de campanya del PSC del Vendrell. | TGNDigital
08 de març del 2023
Actualitzat a les 9:40h
El PSC del Vendrell ha estrenat aquest dimarts 7 de març la seva seu de campanya, situada a la cruïlla entre els carrers de Sant Xavier i Roquetes. El cap de llista de la formació i actual alcalde, Kenneth Martínez, ha volgut destacar el simbolisme de l'emplaçament, "al punt d'unió entre el nucli antic i els barris de nou creixement".

El batlle ha convidat els vendrellencs a passar pel local per conèixer "l'obra de govern" dels últims quatre anys, alhora que continuen treballant en "la transformació" de la ciutat. Per la seva banda el cap de campanya, Christian Soriano, ha apuntat que la seu estarà oberta cada matí i algunes tardes i els ciutadans podran conèixer el programa electoral del partit.

Confirmats quatre dels actuals regidors

Per altra banda, el PSC també ha confirmat que quatre dels actuals regidors es mantindran en llocs capdavanters de la llista. Són Núria Rovira, Alfons Herrera, Montse Martín i Baltasar Santos. Se sumen així a Marta Tobella, de Coma-ruga, que va ser presentada fa uns dies com a representant dels nuclis marítims. 
 
Quatre dels actuals regidors del PSC es mantindran en els llocs capdavanters de la llista.

Quatre dels actuals regidors del PSC es mantindran en els llocs capdavanters de la llista. Foto: TGNDigital