La gerent del Pius Hospital de Valls, Noemí Nieto, se suma a la llista de Junts per al 12-M

La reusenca serà la número 4 de la candidatura de Puigdemont a la demarcació de Tarragona

Nieto és llicenciada en Economia i té experiència en el sector sanitari públic
Nieto és llicenciada en Economia i té experiència en el sector sanitari públic | LinkedIn
05 d'abril del 2024
Actualitzat a les 14:15h

L'actual gerent del Pius Hospital de Valls, Noemí Nieto Fumanal, serà la número 4 a la llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona de cara a les eleccions del 12-M. Segons ha informat El Vallenc, voldria aportar la seva experiència com a economista especialitzada en la sanitat pública.

La reusenca s'incorpora a la candidatura, que ja compta amb el gestor cultural Jordi Bertran com a número 2, i que encapçala la jesusenca Mònica Sales. La cap de llista, a més, ha comunicat a les xarxes socials que el riudomenc Josep Maria Cruset, diputat i portaveu adjunt al Congrés de Junts, serà el seu cap de campanya.

Noemí Nieto ha assegurat que "sempre ha posat el focus en contribuir en l’ètica de l’eficiència i aportar valor afegit en la gestió sanitària, treballant per a la correcta assignació de recursos, prioritzant l’impacte social de la gestió sanitària". Llicenciada en economia, també ha format part del Consorci Sanitari Integral i el Consorci Hospitalari SAGESSA, entre altres centres hospitalaris.

Ara, fa el pas a la política amb la voluntat de mantenir el mateix model en un projecte "construït des del convenciment que cal recuperar la potencia de país i el bon govern". El partit independentista, que ha "renovat" la seva marca política amb finalitats electorals, per recalcar el lideratge de Carles Puigdemont, presentarà la candidatura definitiva aquest dissabte 6 d'abril, en un acte públic a Elna, al Rosselló.