Mario Soler substituirà Berni Álvarez com a regidor a l'Ajuntament de Tarragona

Soler gestionarà les conselleries d'Esports i Turisme Esportiu, mentre que Educació, Salut i Europe Direct podrien anar a mans d'algun altre regidor o regidora

Mario Soler serà el substitut de Berni Álvarez al govern municipal de Tarragona.
Mario Soler serà el substitut de Berni Álvarez al govern municipal de Tarragona. | PSC Tarragona
13 d'agost de 2024, 10:47
Actualitzat: 10:52h

Berni Álvarez va prometre el càrrec de conseller d'Esports de la Generalitat de Catalunya aquest dilluns 12 d'agost i deixarà el seu càrrec com a regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona. El seu lloc l'ocuparà Mario Soler, actualment senador del PSC i número 11 de la llista socialista en les eleccions del 28 de maig de 2023. Després de no sortir escollit, va ser nomenat assessor del grup municipal i en els comicis generals del 23 de juliol va obtenir l'acta com a senador per Tarragona. Soler té 28 anys i és llicenciat en Finances i Comptabilitat per la Universitat Rovira i Virgili.

D'aquesta manera, Soler, fill de l'exregidora Ana Santos, tornarà al consistori tarragoní, ja que entre 2019 i 2023 va ser regidor a l'oposició. El que serà nou conseller de l'Ajuntament de Tarragona s'ocuparà d'algunes de les àrees que fins ara gestionava Berni Álvarez, com Esports i Turisme Esportiu. Pel que fa a Educació, Salut i Europe Direct, podrien anar a parar a mans d'algun altre regidor o regidora del govern municipal, ja que Mario Soler no renunciarà al seu càrrec com a senador.

En una publicació a la xarxa social X, el que serà nou conseller de l'Ajuntament de Tarragona ha assenyalat que "és un gran honor poder continuar amb la bona feina del gran amic Berni Álvarez". Soler ha agraït la feina del conseller d'Esports de la Generalitat de Catalunya i també ha donat les gràcies a Rubén Viñuales "per la teva confiança".

Arxivat a