Noemí Llauradó repetirà com a presidenta de la Diputació de Tarragona

Estarà acompanyada per Ricard Gili i Carlos Brull, entre d'altres

Llauradó repetirà en el càrrec com a presidenta de la Diputació de Tarragona.
Llauradó repetirà en el càrrec com a presidenta de la Diputació de Tarragona. | Laia Solanellas
21 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:10h
NoemíLlauradó serà proposada per ERC com a presidenta de la Diputació de Tarragona, càrrec que ja ha exercit en el darrer mandat. Llauradó és regidora de l'Ajuntament de Reus des del 2015 i en el mandat 2019-2023 ha estat vicealcaldessa.

Del gener de 2018 al juliol del 2019 va ser diputada al Parlament, càrrec al qual va renunciar quan va assumir la presidència de la Diputació. Llauradó ha considerat un "honor" poder repetir en el càrrec i s'ha mostrat "agraïda" amb els companys per haver-li fet confiança. "Estic molt il·lusionada per poder fer projectes en benefici dels municipis de la demarcació", ha afegit.

Les línies de treball que es marca passen per desenvolupar les realitatsmetropolitanes de la demarcació, combatre el despoblament, millorar la sostenibilitat ambiental i augmentar l'eficàcia de l'administració. "La Diputació és un instrument al servei de la ciutadania del sud del país", ha subratllat.

Llauradó estarà acompanyada per RicardGili, alcalde de Riudoms; CarlosBrull, alcalde de Falset –que serà substituït a mig mandat per Jesús Àlvarez, regidor de Móra La Nova–; MartaVentura, regidora de SantJaume dels Domenys; EnricAdell, alcalde de Paüls; IrisCastell; regidora d'Amposta; EduardRovira, alcalde de Torredembarra –que serà substituït a mig mandat per Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla-; SílviaPuerto, regidora de Constantí –que serà substituïda a mig mandat per Xavier Puig Andreu, regidor de Tarragona-, i CarmeFerré, alcaldessa de Senan –que serà substituïda a mig mandat per Marc Bigordà alcalde dels Garidells-.