Pere Huguet repetirà com a cap de llista del PP a Tarragona pel 12-M

Els populars presenten els candidats territorials per a les eleccions del 12-M a Catalunya

Pere Huguet repeteix com a cap de llista del PP a Tarragona pel 12-M.
Pere Huguet repeteix com a cap de llista del PP a Tarragona pel 12-M. | TarragonaDigital
04 d'abril del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:13h

 

Pere Huguet per Tarragona, Montse Berenguer per Lleida i Jaume Veray per Girona, seran els caps de llista provincials del PPC a les eleccions catalanes. D'aquesta manera, els populars renoven tots els candidats territorials de cara el 12-M respecte a els comicis del 2021.

Aquest dimecres a la tarda, el candidat per Barcelona, Alejandro Fernández, i el president del partit, Alberto Núñez Feijóo, han presentat les persones que ocuparan la primera posició en cada provínciaHuguet és actualment diputat al Congrés, Berenguer, funcionària de la Generalitat i Veray és portaveu del partit a l'Ajuntament de Girona.

Durant la presentació, Pere Huguet, ha afirmat que la demarcació de Tarragona "ha perdut inversions importants per la deixadesa i la paràlisi del procés". "La Generalitat ha abandonat Tarragona", ha dit afegint que treballaran per la "Tarragona pròspera".

Fernández ataca el procés i el 'sanchisme'

D'altra banda, el tarragoní candidat del PPC a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández, ha dit que el 12-M és la seva "oportunitat" per "garantir entre tots el pacte constitucional, l'esperit de convivència".

"Això significarà acabar amb el procés i amb el sanchisme", ha apuntat davant la plana major dels populars catalans i del líder del partit a nivell estatal, Alberto Núñez Feijóo. Des de l'Hotel Plaza de Barcelona, en un auditori ple, Fernández ha lamentat que Catalunya sigui la comunitat autònoma amb més impostos.